Bättre hy-tips för den intresserade

Stadsluft, sol och stress kan få vår hud att åldras snabbare. Men det finns knep att ta till för att mota Olle i grind. Dels kan du göra mycket hemma på egen hand och dels finns det behandlingar att ta till. En kombination av båda är absolut det bästa.

Använd en bra hudkräm för att motverka åldrande. Till detta lägger du till rikligt med sömn, vatten och träning och undviker stress för att må så bra som möjligt. Du vet väl att mycket av skönheten kommer inifrån? Ta sedan och kontakta https://www.inskinity.se/ för att hitta den hudbehandling som passar dig bäst.

kvinna gör hudvårdBasknep för en bättre hy

Tänk på att det mest väsentliga kommer att påverka din hy i olika riktningar. Om du till exempel är rökare är det mer än troligt att din hy kommer att ta stryk och bli glåmig och åldras i förtid. Rökares hy är ofta lite grå- eller gulaktig på grund av gifterna i cigaretterna. Detsamma gäller alkohol. Om du har för vana att dricka för mycket kommer det att sätta sig på huden fortare än kvickt. Undvik att dricka mer än några glas vin eller alkohol per vecka.

Dålig sömn är också en nyckelfaktor till att hyn kan se trött och trist ut. Försök att åtminstone sova i 7 timmar varje natt för att inte slita ut dig. Det tär på hyn och det syns också.

Hudkrämer – bluff eller sanning?

Ja, visst ligger det en del humbug i krämernas mirakelegenskaper, men en bra hudkräm är ändå betydligt bättre än ingen allas. Däremot ska du gärna köpa medicinska krämer och inte falla för dyra märken som Chanell och Dior bara för att de heter just så. Dessa varumärken som egentligen fokuserar på mode och accessoarer har inte någon speciell vetskap om hur en hudkräm ska byggas för att göra nytta. Satsa istället på någon av de krämer som säljs på skönhetssalonger och hudvårdskliniker – de har ofta större kunskap om vad olika hudtyper behöver och vad som passar för olika åldrar. I samband med hudbehandlingar brukar du även rekommenderas en viss kräm som passar just för ditt ansikte.