Hårtrender 2017

Nya trender inom frisyrer och styling står för dörren. Våren nalkas vilket betyder att modeveckan är passerad och har lämnat avtryck för vad vi ska satsa på i år. Som tjej ska man låta de långa längderna och den naturliga looken få ligga i fokus medan killarnas huvuden ska fyllas med hårprodukter för att styla till frisyren.

frisyr 2017Kroppshår har vi skrivit om i ett tidigare inlägg och nu är det vårens frisyrer som är på tapeten. Modeveckan har precis passerat och lämnat inspiration inför trenderna 2017. Nytt år betyder nya nyanser, nya frisyrer och nya uppsättningar att önska hos frisören.

Expressen skriver man om vårens hetaste frisyrer för tjejer. Den naturliga looken kommer fortfarande att följa oss under 2017 men med en lite mer uppdatera version. Naturliga toner är det man ska satsa på men det extra långa längderna kommer bli mer populärt. Mycket extensions kommer att fylla tjejernas hårbottnar som ger möjlighet för att kunna göra till exempel långa hästsvansar. Något man också kan leta efter, framförallt inför festen, är hårsmycken av olika slag. Fläta in en kedja för att ge frisyren lite extra bling eller byt ut de trista hårsnoddarna mot smyckade band. Man ser även  att 80-talet smyger sig tillbaka inom frisyrernas värld i vår. Man ska satsa på lite mer naturliga och svaga vågor i håret eller megafluffigt och krusigt hår. Antingen eller.

Killfrisyrer i vår

Café spanar man även in killarnas riktlinjer för vårens frisyrer. Det är mycket hårprodukter som fyller hårbotten för att få en slickad look på till exempel luggen, eller så ska man våga att snagga av sig allt ihop. Den som väljer att låta håret växa är det hett att låta det vara rufsigt och lite naturligt stylat, samtidigt som det inte får se ovårdat ut. Mer inspiration till killfrisyrer visas i filmen nedan.