Långt vackert sommarhår

Vad man gillar för frisyrer och vilken typ av hårsvall man har är väldigt individuellt. Har man långt hår eller funderar på att sätta i hårförlängning är det lätt att håret slits extra mycket under sommaren. Här följer tips på hur du håller håret i toppklass!

De snyggaste frisyrerna i år varierar starkt från det naturliga hårsvallet med diskreta färger eller det tjocka röda våfflade håret. Det är således tydligt att långt hår är något som funkar alldeles perfekt i sommar även om vissa korta frisyrer också är helrätt i år. Vill man variera mellan korta och långa frisyrer är löshår en fantastisk lösning! Det kan även vara så att man inte har bra hårkvalitet vilket gör att håret lätt ser tunt och stripigt ut. Med clip on äkta löshår från Charma Stockholm kan du få ett fantastiskt hårsvall utan års väntan eller dyra frisörbesök. Man kan själv välja när man vill använda löshåret – perfekt för sommarens alla fester och firanden!

Hålla långt hår i bra skick

Detta gäller både dem som använder löshår och dem som har naturligt långt och tjockt hår – det gäller att vårda sitt hår ordentligt. Tvätta inte håret ofta och se till att inte bada i havet för ofta, har du löshår är det bra att undvika att bada med det överhuvudtaget. Använd inpackningar och tvätta håret med produkter som innehåller UV skydd. Red ut håret med balsamspray eller oljor, håret behöver fett under sommaren. Gör detta i löshåret innan det används.

Frisyrer och volym

Med långt hår finns det massor man kan göra för att variera vardags- och festlooken. Det enklaste knepet för att piffa till hårsvallet är genom att skapa volym. För detta finns massor av bra produkter som är enkla att använda och som inte sliter på håret. Annars är flätor något som kommit tillbaka starkt i år. Nedan tipsas om hur du får till den perfekta sommarflätan i ditt långa, vackra hår.