Låt dig inspireras av kändisarnas stil

Din stil ska naturligtvis vara så personlig som möjligt men ett het tips är att låta dig inspireras av kändisarna och följa deras trendråd. Många av kändisarna blir stylade av tvättäkta stylister som har full koll på modevärlden och vet vad som är de rätta modet för säsongen.

 

Genom att följa kändisar exempelvis på Instagram kan du få mängder med stiltips på härligt mode. Några av Sveriges största Instagrammare att ha koll på är bland annat Bianca Ingrosso, Petra Tungården och Carolina Gynning. En riktig kändisoutfit att inspireras av och som passar för fest, är en outfit där silverhalsbandet kommer från Efva Attling, ett par snygga högklackade pumps får pryda fötterna och en vacker byxdress som gör det enkelt att röra sig på dansgolvet.

 

Kändisarna blir stylade av proffs

Sexy,Woman,In,The,Car.,Hollywood,Star.Flera av våra svenska kändisar som syns på TV titt som tätt är Tilde de Paula, Renée Nyberg, Jessica Almenäs och Marie Serneholt och deras vackra kläder är ofta framtagna av favoritstylisten Sara Biderman. Hon litar på sin egen stil och utgår alltid från det hon själv tycker är snyggt.

 

”Jag har en extrem tillit till min egen känsla för stil, vilket har tagit mig långt. Jag är sällan orolig för vad folk ska tycka om mina jobb utan försöker alltid utgå ifrån vad jag själv tycker är snyggt.” Så här säger hon till Damernas Värld om sin stil

 

Detta är ett tips du själv kan ta till dig och helt enkelt lita på din stil och det du tycker är snyggt när du klär dig.

 

Stilinspo i kändisvärlden

Det finns flera kändisar både i Sverige och Hollywood som är väl värda att hålla ett öga på. Katy Perry, Kendall Jenner och Gigi Hadid är några av våra utländska stilförebilder. Veronica Maggio, Lykke Li och Carina Berg är några av Sveriges modefavoriter som du behöver ha koll på.