Trick för bättre frisyr

Alla har vi någon gång försökt oss på att göra frisyren lika snygg såsom frisören gjort den direkt efter klippningen, men lyckas vi? För det mest är svaret nej, men det finns ett enkelt knep för att få till den där riktigt frisöraktigt fönade looken.

”Det finns ett hack som gör att du får ett hår som kommer göra Kardashian-klanen gröna av avund. Det enda du behöver är en fön, hårsnodd, hårolja och hårsprej.” läs mer här.

hår för ögonCitatet ovan kommer från Metro mode och berättar om knepet man hittat för att få till håret riktigt sådär frisör-fräscht som man tidigare bara lyckats uppnå efter ett besök på salongen. Men nu går det minst lika bra att lyckas med sommarsvallet hemma, och som citatet ovan skvallrar om behövs bara fyra komponenter. Tricket är hur du använder dessa, och det knepet kommer vi självklart dela med oss av.

Så får du snyggaste frisyren

Allt du behöver för att skapa en frisyr som gör Hollywood-eliten grön av avund är fyra saker som du använder i fyra steg, och det är: en vanlig hårfön, en bra återfuktande hårolja, en hårsnodd och ett hårsprej – sen är det bara att göra följande:

  1. Börja med att föna håret precis som vanligt, ett tips är att använda låg värme för att undvika friss och onödigt slit, visst tar det lite längre tid men resultatet blir så mycket bättre och du får bättre hårkvalitet.
  2. Värm några droppar hårolja i handflatan och smörj in topparna, försök massera in oljan så topparna verkligen tar åt sig av oljan.
  3. Snurra in håret i en knut i nacken, krama åt och spreja lätt med hårsprejen och låt sitta i omkring 3 minuter.
  4. Avsluta med att ta ur knuten försiktigt utan att dra, fluffa till håret med fingrarna för ett snyggt fall och spreja sedan hela håret – sen har du en riktigt grym frisyr!